Lossi Gild

väike armas käsitööliste ühing

Käi ja Koo 2012 tulemused

Esimene üleriigiline kudumisvõistlus “Käi ja Koo” läks korda. Osales kolm neljaliikmelist kudumisvõistkonda.

Võitjate au kuulub laadal kokku saanud võistkonnale koosseisus Kristina Saar, Age Raudsepp, Külli Jacobson ja Age Alas. Esimesele kohale tulnute auhinnaks oli raamat “Kirjatud teekond” (autorid Kristi Jõeste ja Kristiina Ehin), tutiline võtmehoidja (autor Lüüli Kiik) ning pronksspiraalidest pross (autor Astri Kaljus).

Teise auhinnalise koha saavutas võistkond koosseisus Malle Avarmaa, Krista Puusepp, Tiiu Ootsing ja Merle Ilm, kes said auhinnaks raamatu “Kiri kari” (autorid Anu Raud ja Anu Kotli) ning Paabo talu lammaste villast tehtud lõnga.

Kolmanda koha võistkonna moodustasid Kait Lubja, Triin Hellat, Taive Sarnik ja Felicity Ford. Auhinnaks Paabo talu lõng.

Täname osalejaid, kaasaelajaid ja ilmataati, kes just võistluse ajaks pilved laiali ajas! Uus võistlus jälle aasta pärast!

Comments are closed.