Lossi Gild

väike armas käsitööliste ühing

Käi ja Koo 2014 tulemused

Tänavune “Käi ja Koo” oli taaskord meeleolukas ning meeldejääv. Esmakordselt osales kudumisvõistlusel meessoost võistleja, Luke Adshead Inglismaalt, kes õppis esimesed kudumisvõtted vahetult enne starti asumist. Julge pealehakkaja  ületas finišijoone küll viimasena, kuid suurte ovatsioonide saatel. Võistles viis neljaliikmelist võistkonda.

Võistluse võitis Olustvere TMMK tekstiili eriala vilistlaste võistkond koosseisus Marju Roosileht, Eleriin Press, Taive Sarnik ja Siret Männisalu. Teise koha saavutas võistkond “Vallatud põlled”, millesse kuulusid Kait Lubja, Krista Maaro, Piret Tiismaa ja Anneli Härmson. Laadarahvast moodustunud võistkond – Krista Strauss, Mirell Põllumäe, Juta Vahi ja Õie Peterson – võttis võistluselt kolmanda koha. Auhindu jagus ka neljanda ja viienda koha võistkondadele.

_MG_6105a

Käi ja Koo 2014 võitjad

Võistlusele lisas põnevust ärevushetk kui kolmanda võistkonna liige kaotas võistlusrajale ühe varda, mida võistluse järel pealtvaatajate abiga hulk aega heinamaalt otsiti. Õnneks leiti varras hiljem üles kolmanda võistkonna vardakotist.

Täname kõiki osalejaid, pealtvaatajaid, Heimtali laada korraldajaid ning eriauhinna välja pannud Männiku Metsatalu.

Võistluse protokoll.

 

Comments are closed.