Lossi Gild

väike armas käsitööliste ühing

Käi ja Koo 2016 tulemused

Spordi ja käsitöö aasta suursündmus Käi ja Koo läks taaskord õnnelikult korda. Esmakordselt peetud individuaalvõistlus osutus üle ootuste menukaks – osales 11 üksikvõistlejat. Teatevõistlusel osales neli 4liikmelist teatevõistkonda.

Individuaalvõistluse võitjaks tuli Mari Renser. Teise koha saavutas Piret Jürman, kolmandale kohale tuli Kaili Raamat. Teatevõistluse pani kinni võistkond “Vanad põlled” koosseisus Krista Maaro, Kait Lubja, Piret Tiismaa ja Anneli Härmson. Teisele kohale jäi võiskond “Akadeemilised kiirkudujad” – Kati Kuusemets, Kaili Raamat, Mari Renser, Piret Olivia Ütt. Kolmandaks tulid “Viljandi naiste” nime alla koondunud Aivi Kõomägi, Ruth Koppel, Raili Roose, Gita Nazarova.

Korraldajad tänavad kõik osalejaid, kaasaelajaid ja abilisi!

Võistluse protokoll.

_MG_0368

Esimene koht “Vanad põlled”

_MG_0348

Teine koht “Akadeemilised kiirkudujad”

 

 

 

 

 

 

_MG_0355

Kolmas koht “Viljandi naised”

_MG_0353

Kolmas koht Kaili Raamat

_MG_0359

Teine koht Piret Jürman

_MG_0351

Esimene koht Mari Renser

 

Grete Nurme fotod.

Comments are closed.