Lossi Gild

väike armas käsitööliste ühing

Käi ja Koo 2017 tulemused

Mardilaada osalejad ja külalised said 18. novembril esmakordselt osa Käi ja Koo kudumise teatevõistlusest. Võistlusel osales 3 neljaliikmelist võistkonda, kes lühikeses, kuid meeleolukas heitluses jagasid omavahel ära kolm auhinnalist positsiooni.

Grete Nurme foto

Hiidlased ja saarlane võistlusrajal. Grete Nurme foto

Esikoha võttis võistkond “Hiidlased ja saarlane” koosseisus Aet Reha, Nele Eller, Katarina Naartis, Evi Harjak. Auhinnaks raamat “Mulgi rahvarõivad” TÜ Viljandi Kultuuriakadeemialt, vardakott ja pross Lossi Gildilt ning kera kihnu maalamba villast lõnga Paabo talult.

Teiseks positsioneerus võistkond “Bonifatiuse gild nutab ja koob” kooseisus Kersti, Kätrin, Merike ja Tiina. Auhinnaks kera kihnu maalamba villast lõnga Paabo talult ning teadusajakiri “Studia Vernacula” TÜ Viljandi Kultuuriakadeemialt.

Auväärne kolmas oli laadal kohtunud nn üksiküritajatest moodustunud võistkond “Kohtumine tundmatuga” koosseisus Mari-Liis Renser, Viive Mägi, Kadri Isakar, Tuuli Lõhmus, kelle auhinna kotis peitus taas Paabo talu lõngakera ning DVD animafilmiga “Tantsitaja” MTÜlt Animailm.

Grete Nurme foto

Esikoha võitjad kuulevad, mis peitub auhinnakotis. Grete Nurme foto

Au ja kuulsus osalejatele! Kohtumiseni Käi ja Koo 2018-l!

Lossi Gild tänab Mardilaada korraldajaid ja TÜ Viljandi Kultuuriakadeemiat võimaluse eest tuua Käi ja Koo suurele püünele.

Comments are closed.